Muziekensemble Flux is een gezelschap van een select aantal muzikanten die actief zijn bij harmonieën en muziekgezelschappen in Dongen en de directe omgeving van Dongen. De dirigent en initiator, Wilfred Werkman, beoogt met deze muzikanten niet alledaagse concerten te geven op bijzondere locaties. De concerten kunnen in grote dan wel kleine bezetting gespeeld worden, afhankelijk van de muziekkeuze en de mogelijkheden op de locatie. Op het Herengrachtconcert speelt Flux met solist Toon Bierman (piano) het Pianoconcert nr. 22 in Es majeur, KV482, van Wolfgang Amadeus Mozart bewerkt door Wilfred Werkman.

Bigband Djazzkefet is opgericht in 2000 en bestaat uit 17 ervaren muzikanten die worden aangestuurd door de Belgische dirigent Koen Minnaert. De band speelt een breed repertoire van jazz, swing- tot popmuziek.

Van kroeg tot feesttent en bedrijfsfeest tot festival, de inmiddels 26-jarige Kiki Busio heeft haar muzikale stempel al op veel plekken gezet. Door de jaren heen heeft zij een liefde voor Americana muziek gecreëerd en dat is tijdens haar optredens ook zeker te horen. Ze komt met een repertoire vol herkenbare klassiekers maar zo nu en dan glipt er stiekem ook eens een hedendaags nummertje tussendoor. Haar interactieve houding misstaat haar niet, Kiki is gewoon Kiki en dat is voor velen al vermaak op zich.

The Billy’s is een trio dat alles aan kan. Ze laten je meezingen, dansen en met hun humor en gezelligheid zorgen zij voor een lach op ieders gezicht. Mooie samenzang, easy listening of het dak er af, The Billy’s kunnen het als geen ander. Deze drie toffe gasten, die deze ene keer met vieren komen, zijn er graag bij!